manichiura

 

Alegem cele mai fine extracte ale naturii care stimuleaza pielea pentru a ramane tanara si sanatoasa. Rezultatele sunt senzationale: maini tinere, fine, care arata bine.

Sistemul special de ingrijire al mainilor, asemanator celui pentru ingrijirea tenului, este bazat pe patru produse:

  • – crema peeling
  • – pudra de curatare
  •  – ser de depigmentare pentru indepartarea petelor de varsta
  • – crema hidratanta.

 Manichiura obisnuita se transforma intr-o adevarata experienta SPA, un rasfat cu rezultate deosebite: efectul de hidratare intensa este de lunga durata, petele de varsta incep sa dispara dupa 4-5 sedinte, pielea devine mai catifelata.

 

In desfasurarea celor 4 pasi se succed o serie de miresme si senzatii placute. Crema exfolianta actioneaza bland asupra pielii indepartand celulele moarte, reinprospateaza si revigoreaza datorita extractelor de portocala, lamaie verde si piersica.

Revitalizarea se realizeaza cu o pudra de curatare care indeparteaza rapid scrub-ul si petele de pe unghii. Esentele aromoterapeutice de mandarin si lamaie intensifica procesul de relaxare.

Pielea curatata si hidratata este pregatita pentru tratamentul care are efect antioxidant, de depigmentare, refacere a elasticitatii si accentuare a ritmului de refacere a celulelor. In final se intervine cu o crema hidratanta si un masaj profesional.